اول زیتون سیاه ورسیده رو میپزن بعد تو ی کیسه میریزن و روش وزنه میزارن به مدت 24 ساعت که زهرش بره که ی آب سیا هست بعد زیتونو له میکنن و در ظرف دیگه ای سرخ میکنن تا روغن پس بده و در کیسه مخصوصی که قدیم از پشم گوسفند بافته میشد که الان کمیابه و ما در کیسه پارچه ای میریزیم, بعد تجت فشار قرار میگیره و روغن زیتون ناب بدست میاد.. البته الان خیلی خیلی کم به این روش روغن میگیرن اما روغنش حرف اولو میزنه.
نظرات شما عزیزان:
سلام اگر بنا باشه زیتون پخته بشه بعد سرخ بشه با اینهمه حرارت که تموم مواد خوبش از بین میره خوب چرا اینکارو میکنید بدید به کارخانجات روغن گیری همینجور حرارت میدن مثل شما روغن میگیرن منظور از سنتی یعنی گرفتن روغن از زیتون به روش استحصال سرد بدون هیچگونه حرارت اونموقع میتونید بگید این روغن با کیفیت
حتما باید زیتون سیاه باشه؟چقد میپزنش؟چقد میزارن تا اون اب سیاهش بره؟زیتونو با چی له میکنن؟هستشو اول در میارن؟بعد از له کردن در چه روغنی سرخش میکنن؟بعد سرخ کردن، چقد تو کیسه پارچه ای نگهش میدارن تا روغنش دربیاد؟یعنی روغن از پارچه میاد بیرون؟ ببخشیدکه انقد سوال پرسیدم.ممنون هم که جواب میدی.
اما ب نظر نمیاد این روش خوبی باشه
میشه زیتون رو زد و روغنش رو گرفت
بدون پختن و سرخ کردن
لطفا بهم جواب بده
پاسخ:عرض ادب احترام خیر نمیشه چون تلخی یک بخش از روغن زیتون ناسالم وبرای بدن ضرر داره
میشه زیتون رو زد و روغنش رو گرفت
بدون پختن و سرخ کردن
لطفا بهم جواب بده
پاسخ:عرض ادب احترام خیر نمیشه چون تلخی یک بخش از روغن زیتون ناسالم وبرای بدن ضرر داره
برچسبها: