دستگاه روغن گیری زیتون به روش سنتی در رودبار گبلان

اول زیتون سیاه ورسیده رو میپزن بعد تو ی کیسه میریزن و روش وزنه میزارن به مدت 24 ساعت که زهرش بره که ی آب سیا هست بعد زیتونو له میکنن و در ظرف دیگه ای سرخ میکنن تا روغن پس بده و در کیسه مخصوصی که قدیم از پشم گوسفند بافته میشد که الان کمیابه و ما در کیسه پارچه ای میریزیم, بعد تجت فشار قرار میگیره و روغن زیتون ناب بدست میاد.. البته الان خیلی خیلی کم به این روش روغن میگیرن اما روغنش حرف اولو میزنه.



نظرات شما عزیزان:

اکبر
ساعت13:52---21 مهر 1395
سلام اگر بنا باشه زیتون پخته بشه بعد سرخ بشه با اینهمه حرارت که تموم مواد خوبش از بین میره خوب چرا اینکارو میکنید بدید به کارخانجات روغن گیری همینجور حرارت میدن مثل شما روغن میگیرن منظور از سنتی یعنی گرفتن روغن از زیتون به روش استحصال سرد بدون هیچگونه حرارت اونموقع میتونید بگید این روغن با کیفیت

a
ساعت14:27---28 مرداد 1395
س منظورازپختن چه نوع پختن سرخ کردنه یا اب پز‌

اسما
ساعت16:36---20 خرداد 1395
حتما باید زیتون سیاه باشه؟چقد میپزنش؟چقد میزارن تا اون اب سیاهش بره؟زیتونو با چی له میکنن؟هستشو اول در میارن؟بعد از له کردن در چه روغنی سرخش میکنن؟بعد سرخ کردن، چقد تو کیسه پارچه ای نگهش میدارن تا روغنش دربیاد؟یعنی روغن از پارچه میاد بیرون؟ ببخشیدکه انقد سوال پرسیدم.ممنون هم که جواب میدی.

پاییز
ساعت3:07---26 فروردين 1395
اما ب نظر نمیاد این روش خوبی باشه
میشه زیتون رو زد و روغنش رو گرفت
بدون پختن و سرخ کردن
لطفا بهم جواب بده
پاسخ:عرض ادب احترام خیر نمیشه چون تلخی یک بخش از روغن زیتون ناسالم وبرای بدن ضرر داره


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 20 آبان 1393برچسب:, | 21:13 | نویسنده : مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • اریک صدا